BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 25 ianuarie 2010

Romania zambeste!


zambete in fulare
azi la Cluj frig (da' frig!!! -17 grade!)
si cu toate astea, zambetele se imprastie rapid, in cascada...
e usor sa vezi cum daca unul zambeste, in curand sunt macar 5-6 in jurul lui care zambesc si ei :)
in autobus, contact vizual - gata! zambeste! cineva observa schimbul de priviri si zambeste privind pe geam.
noi in autobus. la semafor, langa noi, o masina - soferul, distrat, asteptand culoarea verde, se uita in dreapta, si pe geamul autobusului ne vede zambind -> zambeste si el, mergand mai departe
la cluj zambesc soferii de autobus, zambesc vanzatorii volanti (pe frigul asta!), zambesc oamenii stand la semafor sau in statie...
oamenii zambesc!! pur si simplu

si cand le oferi o diploma pe care scrie "multumim pentru zambet!" se opresc mirati...
nici nu-si dadeau seama ca zambesc...

frumos!!
mult mai multi zambesc in urma grupului de impartitori de diplome
concret, s-au dat mai mult de 200 de diplome azi...
practic, toti cei care le-au primit, vor da mai departe zambetul si starea...
deci mult mai multi impactati

in mod clar, romanii nu sunt depresivi sau deprimati!
romanii zambesc si stiu sa faca zilele altora mai frumoase

le multumesc tuturor celor care au fost cu noi - si fizic in frig, si fiecare in felul lui (am avut un prieten care m-a sunat sa-mi spuna ca, si daca nu ne intalnim sa-i dau diploma, el tot zambeste :)), pe internet (multe zambete venite pe online!), plimband catelul dimineata, cu copii in sala de clasa (o invatatoare ne-a scris ca va zambii cu copiii azi si le va da diplome)...

multumesc oameni frumosi!!!
va multumesc si ma bucur ca sunteti asa de multi oameni care iti canalizeaza timpul si energia catre a aduce ceva frumos in lume!!

va zambesc la toti!! :)

marți, 19 ianuarie 2010

Multumim pentru zambet :)

Andrei mi-a lansat o intrebare care m-a facut sa ma bag in jocul asta: eu de ce zambesc?
raspunsul mi-a venit repede si simplu - zambesc pentru ca am vazut ce impact are asupra mea zambetul altcuiva, pentru ca in perioade triste, fetele deschise ale celorlalti mi-au folosit ca sprijin si pentru ca acum aleg sa aduc in lumea asta ceva pozitiv - cine stie cui ii poate folosi zambetul meu? cine stie cine dintre oamenii pe langa care trec pe strada avea nevoie sa vada un zambet? asa ca zambesc... pur si simplu. si aleg sa fiu deschisa in fata a ceea ce-mi aduce viata. e felul in care aleg sa traiesc!!

Stereotipul despre romani este ca "toti merg pe strada morocanosi", dar eu cunosc MULTI oameni care sunt veseli si frumosi asa ca...


Pe toţi cei pe care luni, 25 ianuarie 2010, îi prindem zâmbind pe stradă - îi premiem.



De ce? Pentru că ne-am hotărât să contrabalansăm cea mai deprimantă perioadă a anului şi să îi răsplătim pe toţi cei care, fiind pur şi simplu pe stradă, ZÂMBESC şi contribuie la a ne face ziua mai frumoasă.

E foarte clar că ne-am săturat cu toţii să vedem aceleaşi feţe gri şi mohorâte în jurul nostru, că starea celor cu care interacţionăm ne afectează, că degeaba suntem unii veseli, dacă nu ne potrivim în peisaj. Aşa că ne-am hotărât să vedem: CINE E CU NOI? Cine mai zâmbeşte pur şi simplu? Cine merge pe stradă, sau stă în autobuz şi... zâmbeşte?

Vrem să le mulţumim că sunt alături de noi în a face lumea mai frumoasă!


PARTICIPĂ ŞI TU!

Pentru că iniţiativa a pornit la Cluj, avem deja un loc de întâlnire: Piaţa Unirii, în faţa calului :), la ora 13, în 25 ianuarie. Dacă vrei să vii alături de noi, lasă-ne un mesaj (comentariu pe pagina www.aronet.ro/zambet sau e-mail la zambet@aronet.ro).


ORGANIZEAZA PROPRIA VÂNĂTOARE DE ZÂMBETE

Toată lumea, de oriunde ar fi, e binevenită! Nu eşti din Cluj sau vrei să mergi prin altă parte a oraşului? Vă puteţi organiza între voi - lăsaţi comentarii la articolul ăsta, vedeţi unde mai sunt doritori care vor să "vâneze" şi să premieze oameni zâmbitori!

O rugăminte: spuneţi-ne că faceţi lucrul ăsta şi mai ales câte diplome aţi dat, ca să ştim câţi oameni mai zâmbesc pe stradă în România! Vom avea pe pagina www.aronet.ro un "contor" al zâmbăreţilor!

Noi vă putem ajuta cu diplome, puteţi lua formatul de pe site, dar nu e o condiţie asta: vă oferim doar o idee pe care o puteţi schimba după plac: le puteţi tipări pe hârtie colorată, ca noi, le puteţi scrie de mână sau puteţi oferi doar un post-it - noi ştim doar că vrem ceva care să poată fi păstrat ca amintire a acestei zile (ne-ar plăcea o dovadă că cineva ne-a prins zâmbind pe stradă şi ne mulţumeşte pentru asta!).

pentru mai multe informatii va asteptam pe http://aronet.ro/zambet/


de fapt, proiectul e al vostru de acum!! puteti sa-l personalizati si trimite mai departe - ne-ar placea sa reveniti totusi pe site si sa ne spuneti cum a fost, cati oameni ati gasit pe strada zambind - noi sustinem ca suntem mai multi decat parem :))




un proiect sprijinit de:

miercuri, 13 ianuarie 2010

seara intre prieteni - concert de ziua lui Liviu Bocaniala


In fiecare an de ziua lui, LIVIU BOCANIALA a creat deja un obicei in a-si invita prieteni alaturi de care sa se creeze o atmosfera relaxata si plina de bucurie...

Pana acum, au iesit adevarate evenimente in care muzica a curs si a umplut spatiul si inimile celor prezenti.

Vineri, 15 ianuarie, Liviu va invita in Irish & Music Pub sa fiti si sa va bucurati de ceea ce va fi.

Alaturi de noi si de el, vor fi invitati si: Cornel Olar - impreuna cu care Liviu a creat si desfasoara "Let it rain" Project , Ionut Mangu si Ioan Onisor - doi prieteni buni de-ai nostri, pe care poate si voi ii cunoasteti din muzica folk; Viorela Cioban si Calin Ciupe (parte din proiectul Liviu Bocaniala & Band), niste muzicieni extraordinari care ofera pieselor lui Liviu o lumina si un suflet nou.

Va asteptam vineri incepand cu ora 21.00 sa va lasati surprinsi de ce poate iesi atunci cand prietenii se intalnesc, si ii dau voie muzicii sa fie.

15 ianuarie, ora 21.00 in Irish & Music Pub - str. Horea nr. 5,
Cluj-Napoca

marți, 12 ianuarie 2010

The third and the seventh...

The Third & The Seventh from Alex Roman on Vimeo.



i took a breath this morning, and i don't believe it was over until the video was over
the point of view
the music
the silence
the picture
the BEING

ART.

wow

thank you Alex Roman, whoever you are!

it's just the way you look at life...
and then you SEE...

WOW