BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 6 octombrie 2011

"TARG & SCHIMB PENTRU MAMICI SI PITICI" Editia de Toamna-Iarna

DRAGI MAMICI SI PITICI!




DUMINICA 16 OCTOMBRIE INTRE ORELE 10.00 SI 14.00 va invit cu drag sa ne intalnim la un

 "TARG & SCHIMB PENTRU MAMICI SI PITICI"

Editia de Toamna-Iarna!! :)

E momentul din nou sa facem curatenie prin dulapuri, balcoane, debarale, cutii, si sa alegem tot ce intra in categoria "colectia toamna-iarna" :D
Puteti veni sa le vindeti - pentru a face alti puiuti (sau mamici) fericiti si zambitori
Puteti veni sa le schimbati - cate obiecte aduceti, atatea veti putea lua inapoi
sau Puteti veni doar sa cumparati.... cine stie ce lucrusoare minunate veti gasi la preturi mici-mici :)


Asa ca daca vreti sa mai scapati din lucrurile care va acapareaza casa, luati orice hainuta de puiut (sau de mamica) de sezon care inca arata bine si ar putea face fericit pe altcineva, orice jucarioara, paturica, sau alt obiect destinat puiutilor sau mamicilor - si haideti cu ele (daca vreti sa vindeti, va rog sa trimiteti un mesaj pe targsischimb@gmail.com pana in 10 octombrie ca sa ne putem organiza)

La schimb e simplu - veniti cu atatea obiecte cu cate vreti sa plecati :)

Iar la cumparaturi e si mai simplu - va trebui doar sa va alegeti noua garderoba :)

 

Deci duminica 16 octombrie, intre 10.00 si 14.00 va invit sa veniti cu mic cu mare sa ne intalnim, sa mai schimbam o vorba si un gand, si de ce nu, sa mai schimbam "garderoba" si setul de lucrusoare ale piticilor nostri - cine stie ce vom gasi, inafara de alte mamici vesele si dragute :)

 
Cine vine cu noi?

Oricate vom fi, eu de abia astept sa va intalnesc!!


"Targ & Schimb pentru mamici si pitici"

CAND?
16 octombrie 2011, intre 10.00 si 14.00

UNDE?
Viva City Cluj, foarte aproape de Iulius Mall (pentru detalii: http://www.vivacity.ro/romana/locatia/locatia.html. sau la telefon 0740 849 846 - Mihaela Bar)
(str. Valeriu Bologa nr.3 - cu bus 24 sau 25 pana la statia de dupa Iulius Mall, traversati si tineti strada pana in capatul ei :D)


Asteptam si gravidute pentru ca vor fi muuuulte lucrusoare pentru pui mici :) !!!




P.S. - la editia asta vor fi cu noi si

ATELIER PATCHWORK - cu lucrusoarele lor minunate: paturici, lenjerie de pat, saculeti de dormit, gentute etc (http://www.atelierpatchwork.ro/

MAMAGOLO - care ofera sisteme de purtare a bebelusilor: sling-uri, wrap-uri foarte frumoase si utile mamicilor si piticilor mici (http://www.bebeinbrate.ro/)

merita sa-i cunoasteti pe ei si produsele lor minunate!!

SAPTAMANA INTERNATIONALA A BEBELUSILOR PURTATI la Cluj

Dragi mamici si tatici "purtatori" de bebelusi,

In perioada 10-16 Octombrie va fi Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati! Daca in anii trecuti acest eveniment a fost sarbatorit mai mult in grupuri mai restranse la noi in oras, anul acesta am zis ca e momentul sa iesim mai multi la "rampa" :)
Vă anunţăm cu mare entuziasm că Asociaţia Copacul Vieţii organizează şi anul acesta Zilele purtării copilului la Cluj, alături de programul International Babywearing Week. Anul acesta ni s-a alăturat în organizare şi Cuibul Berzelor.

Săptămâna viitoare, luni, joi şi vineri vă aşteptăm la programele noastre după cum urmează:
Deoarece trebuie să ne facem un calcul, unde încăpem, vă rog să ne daţi un feedback, dacă doriţi să participaţi, la adresa iszlayreka@yahoo.de să ne putem face pregătiri din timp.

Zilele Purtării Copilului, Cluj Napoca

10 octombrie - luni
Lic. Teor. Apţczai Csere Janos – Sala festivă, et.2. (I.C.Bratianu u. 26.)


Ora 17 - Dr. Delia Chira: Purtarea bebelusilor don punctul de vedere al medicului pediatru

Ora 18:30 – Prezentarea diferitelor tipuri de portbebe. Posibilitate să încercaţi mei-tai, wrap, sling cu inel, pouch, wrap-tai

13 octombrie - joi
Sediul Asociaţiei Copacul Vieţii (str. J.Curie 1)

Ora 17 – Proiecţia filmului documentare Kengoroo Care urmat de prezentarea doamnei dr. Muresan Márta despre metoda Cangaroo Care şi importanţa purtării copilului din primele momente ale vieţii

Ora 19 - Magdás Emese: Sustinerea interioara  - A purta cu trup&suflet
Abdomenul inferior si zona sezutului este semnificativ slabit in urma nasteri. Purtam bebelusul in corpul nostru si in cat mai scurt timp trebuie sa refacem puterea si elascititatea interiorului, pentru a purta bebelusul nostru deja afara, peste corpul nostru, ca alegerile noastre sa nu lase aprenta asupra organelor.  Ar fi ideal sa urmarim autoprotectia inca dinaintea sarcinii.




14 octombrie - vineri
Parcul Central
Ora 17 – Plimbare cu bebeluşii purtaţi – ruta: Fântâna Arteziană, Teatrul Maghiar de Stat, str. Emil Isac, str.Zola, str. Napoca, Piaţa Unirii, Piaţa Muzeului
– dacă doriţi să ne alăturaţi pe drum, puteţi afla pe unde suntem sunând la 0743 701646 (Patrubány Csilla)


Deoarece va fi prezenta si presa, dacă veţi fi întrebate pe drum ce se întâmplă, ce facem, să le spuneţi că dorim să arătăm tuturor că există posibilităţi mai sănătoase şi mai bune pentru trup şi suflet de a-ţi plimba copilaşul şi de a-l ţine aproape de tine. Nu vrem să vă preformulăm răspunsul, fireşte că puteţi să spuneţi opinia voastră, am dorit numai să vă atragem atenţia, să nu fiţi luate prin surprindere de întrebare.