BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 29 septembrie 2011

Marea Provocare a Alaptarii - Cluj-Napoca, octombrie 2011

In 1 octombrie la ora 11.00 mamici din intreaga lume vor participa la evenimentul 
"MAREA PROVOCARE A ALAPTARII" - "Quintessence Breastfeeding Challenge", 
un eveniment care isi doreste sa adune cat mai multi puiuti alaptati in acelasi timp. E un eveniment care sărbatoreşte, promovează, protejează alăptarea şi sprijină femeile care alăptează. Reprezintă o şansă pentru educaţie şi sprijin reciproc într-un mediu social. Este o modalitate de a demonstra dreptul mamelor de a-şi alăpta copiii oriunde, oricând.

Citind despre acest eveniment mi-am dorit sa punem si CLUJUL pe harta. Sa aratam ca si mamele din Cluj alapteaza. Sa sprijinim mamicile sau viitoarele mamici din Cluj care isi doresc sa alapteze.

Asa ca in 1 octombrie la ora 11.00 in Piata Unirii (cea cu statuia lui Matei Corvin) va asteptam pe toate mamicile care alaptati sau ati alaptat, fie ca a fost o zi, o luna, un an, sau mai multi, pe toate cele care v-ati dorit sau va doriti sa alaptati, sa ne strangem multe multe, cu pitici cu tot, iar cele care alapteaza, incepand cu ora 11.00 sa-si ataseze copiii la san (evident, daca ei vor asta :D) si sa ne inscriem si noi in Marea Provocare a Alaptarii care se intampla la nivel mondial.

Alăturaţi-vă si voi inițiativei de a celebra alăptarea printr-o competiţie distractivă unde fiecare copil va fi câştigător pentru că este alăptat!

Evenimentul "Quintessence Breastfeeding Challenge" este o provocare distractivă care poate avea loc în orice zonă geografică in grupuri mai mici sau mai mari.
A început în anul 2001 când 851 bebeluşi au fost alăptaţi simultan în 26 de locaţii din Canada.

Anul acesta se aşteaptă o creştere semnificativă a copiilor alăptaţi simultan. Fotografii din diferite părţi ale lumii cu mame şi copii participanţi la alăptarea în public puteţi vedea aici:

http://picasaweb.google.com/babyfriendly05/BreastfeedingChallenge2008?authkey=JU3Zqh_m0pg#

și aici:

http://www.babyfriendly.ca/gallery/


Vă invit, în data de 1 octombrie 2011, să ne întâlnim in Piata Unirii din Cluj incepand cu ora 10.30 pentru ca la ora 11 fix să începeți ataşarea copiilor la sân, dacă doresc, pentru a promova alăptarea şi a o susţine alături de alte mii de mame de pe tot globul!

Vă aşteptăm cu drag daca sustineti alaptarea!!

 
ATENTIE! Daca in 1 octombrie la ora 10.00 PLOUA, va asteptam incepand cu 10.30 in Iulius Mall in zona de la fantana arteziana de la intrare. Altfel, ramane Piata Unirii pentru a profita de aceasta toamna minunata!

3 comentarii:

sakura spunea...

Sustinem. Sustinem. Sustinem si noi din Timisoara.
Vom fi impreuna dar in locuri diferite :))

Mihaela spunea...

Sakura: de oriunde, oricand, oricum!!! :)

sakura spunea...

Sa nu uiti sa pui poze pe babyfriendly Mihaela.