BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

vineri, 5 iunie 2009

de ce te invit vineri la un concert...




Nici nu as sti cum sa incep, pentru ca sa nu fac un mesaj tipic cu impact social. M-am implicat in organizarea unui eveniment de caritate si vreau sa iti spun despre asta... Exista in Cluj un Centru de Recuperare pentru Copii cu Handicap Motor, un centru unde acesti copii primesc pe langa partea de recuperare fizica, si sprijin psihologic si consiliere. Si i-am vazut pe copiii astia! Si nu sunt tristi! Mi-am dat seama ca noi avem o imagine deformata despre ei – cum ca sufera ca au un handicap, ca nu sunt ca noi... dar la intrebarea “care e cel mai mare vis al tau”, raspunsul lor a fost “vreau sa zbor!”. Si eu visam sa zbor cand eram copil. Ei nu se simt marginalizati, noi ii simtim marginalizati.

In centrul asta lucreaza niste oameni cu atata suflet... niste oameni pe care am avut onoarea sa-i cunosc. Isi fac treaba, si isi iubesc copii – pe prima pagina a site-ului lor (www.crchm.ro) scrie COPILUL Dvs. este si COPILUL NOSTRU atata timp cat are nevoie de PROGRAMELE Fundatiei C.R.C.H.M. Si asta nu e putin lucru!

Exista doar un mic impediment: lipsa fondurilor suficiente, i-a facut sa nu poata finaliza lucrarile la centru. Cladirea noua e gata, aproape complet utilata, dar de exemplu, nu se poate folosi etajul, pentru ca nu exista un lift... Mai au nevoie de foarte putin – sigur ca lor, si mie, suma ni se pare mare... dar nu trebuie ca EU sa donez liftul, desi, daca mi-ar sta in putinta, as face-o. Donatia mea, plus donatia ta, poate face ca centrul asta sa fie finalizat! E exact cum spune citatul “faptul ca nu poti face totul, nu inseamna ca nu trebuie sa faci nimic!”.

Am gasit si un cadru in care toate astea sa se intample. In 2009, fundatia implineste 10 ani de activitate. Sub mesajul “ASCULTA! SIMTE! ACTIONEAZA!” sunt organizate in parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca o serie de activitati prin care acest centru si tot ce face el pentru copii, sa fie cunoscut.

Te invitam miercuri, 10 iunie - la un mars al carucioarelor in parcul din spatele Teatrului National sa ne cunosti. Joi, 11 iunie va avea loc un simpozion pe tema “Dizabiltate si Societate”.

Dar de fapt, invitatia noastra este HAI LA CONCERT! Vineri, 12 iunie, ora 19, in sala Auditorium Maximum (fosta Filarmonica) vor canta: NARCISA SUCIU, DUCU BERTZI, EMERIC IMRE, LIVIU BOCANIALA si RALUCA IRIMIA, GRUPUL AUTOGRAF, GRUPUL UNDE.

Cumpararea biletului reprezinta donatia ta pentru CRCHM – concertul va fi cadoul nostru pentru gestul tau. Iti multumim ca ai ales sa te implici!

In holul de la intrare, vei gasi o expozitie de pictura cu vanzare - PAULA IOANA ONEA. Atat din vanzarea acestor tablouri, cat si din albumele pe care artistii le vor aduce cu ei pentru noi, un procent va fi oferit Centrului de Recuperare a Copiilor cu Handicap Motor. Si daca mai era nevoie de o surpriza, partenerul nostru Starbucks Coffee va oferi tuturor celor care vor veni cu biletul in cafeneaua din Iulius Mall, la o bautura cumparata, o a doua din partea casei J

Biletele se gasesc in Clubul Autograf, sediul Studcard din Sora Shopping Center, la sediul CRCHM, sau la marsul carucioarelor din 10 iunie 2009, in parcul din spatele Teatrului National.

mai multe informatii despre eveniment si centru pe www.crchm.ro

1 comentarii:

Loredana spunea...

foarte frumos gestul tau si al tutror celor implicati. nu stiu daca voi avea timp sa ajung la concert dar ma voi stradui sa ajung sa cumpar macar un bilet. Doamne ajuta!