BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 15 iunie 2009

miercuri, 17 iunie, o seara speciala

Te invit miercuri seara, 17 iunie, la un concert pe sufletul meu. Fa-ti liber in program de la ora 19.00 si hai sa te bucuri de un eveniment creat sa fie pentru prieteni (la propriu, pentru ca inafara de post-ul asta, nu va fi alta promovare :)). Am avut ocazia sa ascult cel mai recent album al lui Berti Barbera cu Nicu Patoi si am fost data pe spate. E un album de coveruri, piese cunoscute, cantate initial de giganti ai muzicii. Dar interpretarea, sufletul pe care il pun cei doi, iti taie rasuflarea...
Miercuri seara, intr-un cadru intim, vom canta impreuna cu ei intr-un eveniment pentru suflet.
Liviu Bocaniala si-a invitat un prieten si un om cu care rezoneaza clar in muzica – Cornel Olar, si vor canta impreuna in deschidere, creand spatiul pentru ceea ce va urma.
Daca vrei sa te destinzi, daca vrei sa-ti oferi un cadou, vino miercuri de la ora 19.00 la Sala Radio Cluj(in Grigorescu) la un concert GRATUIT!
Noi te vom astepta cu drag.



Iti scriu mai jos o bucata din descrierea albumului “Stringasong”. Poate iti instiga curiozitatea si poate completeaza invitatia mea:

Albumul poate fi perceput ca o productie complexa, cu multe detalii care pot atrage atentia specialistilor si in acelasi timp poate fi un fond sonor fluent pentru orice fel de mediu. “Stringasong” poate fi terapia si surpriza, tributul si reverenta, mesajul cald al celor care iti ofera excelenta muzicala intr-o forma agreabila, albumul care a lipsit mult timp din raftul cu productii unicat semnate de artisti autohtoni.

Aveti ocazia sa ascultati cateva dintre cele mai frumoase piese scrise vreodata, trecute prin spectrul unitar si rafinat al muzicii de camera, prin echilibrul si intimitatea de care oricine are nevoie atunci cand asculta muzica. Nivelul productiei si al muzicienilor implicati, precum si repertoriul ales ne ofera certitudinea unei productii muzicale unice prin stil si abordare. Radiohead, Beatles, Leonard Cohen, Depeche Mode, Pink Floyd, Harry Bellafonte, Led Zeppelin, Lou Reed sau Muse coexista in armonie cu vibratia corzilor si a membranelor.

Duetul BERTI BARBERA (voce, muzicuta, instrumente de percutie) si NICU PATOI (chitara) este o idee, o colaborare intre doi prieteni carora le place sa cante impreuna, sa-si petreaca timpul liber impreuna, sa rada, sa calatoreasca si sa gaseasca bucuria atat in lucrurile simple cat si in acele lucruri aparent neaccesibile tuturor. Dar de cele mai multe ori, scena le ofera ocazia de a dezlega taina acestor lucruri si de a le face accesibile si altora. Nu tuturor. Cum ar fi ca totul sa fie accesibil tuturor?

De la blues la jazz si muzica zilelor noastre, cateva din cele mai frumoase compozitii sunt reduse la exprimarea contemporana a doi muzicieni. Cateva instrumente care deschid publicului avizat calea spre a intelege pasiunea si frumusetea, intr-o atmosfera intima si destinsa.

0 comentarii: