BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 22 octombrie 2009

I support sexual rights for all!!! - sprijin o initiativa...

Am aflat de la niste oameni care chiar se implica in domeniul asta despre o initiativa care merita sa fie facuta cunoscuta, asa ca... cititi mai jos:

Acum 15 ani, în 1994, cu ocazia Conferinţei Internaţionale pentru Populaţie şi Dezvoltare (International Conference on Population and Development - ICPD) de la Cairo, 179 de guverne, printre care şi cel al României, au consimţit asupra unui Program de Acţiune (PA) motivant şi cu repere pentru viitor, care viza crearea unui sistem de acces universal la servicii, educaţie şi informaţii despre sexualitate şi reproducere pentru toţi oamenii, până în anul 2015.

Acest proiect (sprijinit de SECS) doreşte să reamintească guvernelor semnatare că au mai rămas doar cinci ani pentru a-şi îndeplini promisiunile făcute.

15andCounting este un program care se desfăşoară simultan în 160 de ţări membre IPPF şi care urmăreşte crearea unei reţele mondiale de tineri care sunt pregătiţi să lupte împreună pentru respectarea drepturilor lor de a avea acces la informaţii, educaţie şi servicii de calitate privind sexualitatea şi reproducerea.

In timpul verii au fost stranse semnaturi pentru petitie pe litoral, iar acum se strang online.

Vrem sa facem cat mai cunoscut proiectul, sa strangem cat mai multe semnaturi - asa ca daca vrei sa ni te alaturi, semneaza petitia, si DA MAI DEPARTE!!!


15andCounting : sign the sexual rights petition now

Pe site-ul campaniei 15 and counting, la sectiunea "resources" - gasiti tot felul de bannere pe care le puteti adauga blogului vostru

0 comentarii: