BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 29 octombrie 2009

un om bun in vizita la Cluj

CONCURS
"Evenimente in Cluj-Napoca" si Mihail Musat va invita la concurs:
“Ganditi-va la care ar putea sa fie acea intrebare ce ar putea trezi orice om. Stim cu totii ca de multe ori trebuie sa ne loveasca ceva ca sa ne trezim la viata…sa ne dam seama ce este important pentru noi, incotro vrem sa o luam si chiar sa o luam in acea directie. Mai stim ca multi nu facem asta, chiar daca stim ca e important. Care ar fi, deci, o intrebare ce ar putea trezi un om sa faca ceva in aceste directii?”
Trimite-ne raspunsul tau pe adresa de email: evenimente.clujnapoca@gmail.com si prin tragere la sorti poti fi castigatorul cartii “Eu cine sunt?” semnata de Mihail Musat, a carei lansare va avea loc la vinoteca Origine (str. Motilor 111)!Data limita de trimitere a raspunsurilor impreuna cu datele tale de contact: 9 Noiembrie 2009, ora 20:00.
Mult Succes!

Multi dintre voi m-ati auzit deja vorbind despre Mihail Musat. Este un om cu a carui filozofie de viata aplicata rezonez clar :) Un om care initiaza si promoveaza proiecte cu impact pozitiv, de la care am prins curaj si energie cu fiecare initiativa noua, cu fiecare gand sau postare de pe blog.

Putin reusiti sa vedeti cine este Mihail din articolul pe care l-am scris cu ceva vreme in urma Sustin initiativele cu impact pozitiv (cand era implicat intr-o campanie cu o idee la fel de frumoasa)

In perioada cat va sta in Cluj, in 10 noiembrie ora 19.00, va avea loc un evenimenl special: lansarea cartii "Eu cine sunt", in vinoteca Origine(pe str. Motilor nr.111, Cluj-Napoca), un spatiu total deosebit, plin de cultura, pe care cei de acolo ni l-au pus la dispozitie cu foarte mare generozitate.

Cartea asta nu e doar inca o carte "motivationala" sau "inspirationala" ci e o provocare. E un exercitiu care te poate scoate din zona de confort si te poate intinde (asta daca raspunzi provocarii) pana la a ajunge sa vezi cine esti, ce iti place, ce te motiveaza, ce te opreste...
Nu vei gasi raspunsuri standardizate acolo. Nu vei primi sfaruri intelepte. Nu ti se va da o reteta despre cum sa faci. Si nici macar nu vei beneficia de intelepciunea profunda a unui om care scrie o carte...
sau poate vei beneficia :)))
doar ca va fi de propria ta intelepciune...

e o carte care nu poate fi explicata in cuvinte prea mult.
si o carte care te poate surprinde, sau poate trece pe langa tine, neobservata.
depinde doar de tine!

si evenimentul va veni doar in completarea cartii.


dati un ochi pe site-ul cartii www.eucinesunt.ro
si faceti-va o parere.

si apoi veniti la eveniment.
veti fi asteptati cu drag!

si poate veti fi chiar suprinsi :)


Dupa lansare, vom avea parte de muzica live (cu Liviu Bocaniala & Co), si la final, posibilitatea de a ne delecta cu vin la pahar, o colectie de branzeturi fine, cafea sau ceai (va exista un mic bar, de unde toate astea vor putea fi achizitionate de catre oricine doreste sa ramana pentru a continua discutiile, pentru a impartasi impresii cu autorul, sau doar pentru a se bucura de o seara frumoasa, intr-un spatiu frumos).

4 comentarii:

ZuZu spunea...

Pe unde e vinoteca asta? :)

Mihaela spunea...

am adaugat acum si in post - merci ca mi-ai atras atentia. e pe str. Motilor nr.111, Cluj-Napoca, (aproape de intersectia cu Cosbuc)
si... TE ASTEPTAM!

Carmen Meera spunea...

Felicitari pentru tot ceea ce creati Mihaela!

Am rasfoit un pic blog-ul.
Imi plac ideile de aici..
Avem viziuni similare, am citit aceleasi carti..Ma bucura sa descopar noi prieteni, potentiali.



Va multumesc. Ne vedem la Vinoteca.



Un zambet, Carmen

www.celestevents.ro

Mihaela spunea...

Multumim de feedback si am deschis acum si eu link-ul tau :)
e intr-adevar fain sa gasesti oameni cu care rezonezi...
ne vedem marti la vinoteca si cine stie ce poate iesi de aici >:D<

sa ai o zi MINUNATA!