BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

vineri, 16 octombrie 2009

PLAYGROUND CARTURESTI spatiu de joaca pentru oameni mari!!


A fost prima zi de joaca in Carturesti! (puteti vedea poze aici)

au fost oameni care au invatat jocuri noi, si unii care au ras... mult :), altii care au re-descoperit placeri din copilarie (de la baloane de sapun, la plastilina si "Sa tesem frumos", sau acuarele si reviste gen "Soimii patriei" :D), fiecare si-a gasit un loc, si au facut ceea ce au simtit ca vor... A fost frumos si vesel... S-au dat buline rosii tuturor copiilor "cuminti" - fie ca aveau sub 10 ani, sau peste 60.

Asa ca spatiul de joaca pentru oameni mari de la Carturesti, de creioneaza singur! In fiecare miercuri, toata lumea e bine venita sa se joace, sa creeze sau sa se relaxeze: e loc pentru orice ati vrea sa faceti daca ar fi voie, orice va placea sa faceti cand erati copii...

Pe mesele din ceainarie, intre orele 17.30 si 21.30, in orice dupa-amiaza de miercuri, veti putea gasi: Sah, Table, Catan, Carcassonne, Moara, Monopoly, Quatro, Nu te supara frate!, Activity, X-O, Solitaire sau alte boardgames, creioane si creta colorata, plastilina, baloane de sapun (vom face si baloane uriase pe terasa, dar numai daca vremea ne va permite), elastic, Sotron, modele pentru avioane de hartie, pensule, acuarele old school si multe altele.

Dupa serviciu lasati deoparte stresul si grijile si oferiti-va un cadou simplu – retraiti pentru cateva ore starea de LIBERTATE si BUCURIE pe care-o au copiii cand se joaca!

Va asteptam cu drag in fiecare miercuri de la 17.30 la 21.30 si Carturesti va ofera si o reducere de 30% la produsele ceainariei...

0 comentarii: