BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

in asteptarea mosului :)


Spatiul de joaca din Carturesti e acum mai mare si mai primitor (de cand s-a extins libraria). Copii mari si mici vin miercuri de miercuri si se joaca sau se lasa sa fie asa cum le vine... S-au creat deja grupuri si pasiuni, oameni care vin pentru un anume joc, oameni care vin sa experimenteze, oameni care vin doar sa fie in spatiul creat :)
Si e fain!

Pentru ca saptamana asta intram in luna care pentru mine e clar asociata cu bucurie, ne-am hotarat sa va oferim cateva seri de miercuri mai speciale.
Avem o prietena care va invata lumea sa faca decoratiuni de Craciun - origami
avem oameni care vor aduce poate jocurile noi pe care le-au primit (asta e o invitatie subtila pentru toata lumea :D)
cei care castiga la jocuri vor primi o mica surpriza din partea ceainariei Carturesti...
Vor fi chiar si cadouri - am pregatit si noi cate ceva(pentru cei care vor veni cu ghetutzele curate si date cu crema), dar va invitam si pe voi sa fiti creativi - puteti nu doar sa primiti, ci chiar sa si oferiti cate o surpriza celorlalti parteneri de joaca, nimic special, ci poate macar o idee (ce ziceti de un zambet, sau o imbratisare...)
pentru inca 2-3 saptamani (pentru ca din 16 decembrie luam si noi vacanta pana in 14 ianuarie), haideti sa cream cel putin miercuri seara (intre 17.30 si 21.30) un spatiu de sarbatori de iarna. orice religie sau convingeri ati avea, fie daca mai credeti sau nu in Mos, fie ca sunteti plictisiti sau enervati de imaginea pe care o au aceste sarbatori (mult prea mediatizate si... de-mitizate), HAIDETI SA LE FACEM DIN NOU SPECIALE!
Nu vrem sa cream un anumit fel de stare, orice e bine venit
noi vom aduce bucurie si mirare (chiar am de gand anul asta sa ma las din nou surpinsa de ce este, de tot ce este si poate fi, de fiecare bradut impodobit, de toti fulgii de zapada, de fiecare cutie de cadouri, de orice zambet, de toate colindele...)
voi puteti sa fiti cum vreti
dar ganditi-va CUM VRETI! cum ati vrea sa fiti de sarbatori? cum v-ar placea sa arate toata luna asta...
si orice raspuns ati avea, orice idee creatza v-ar veni, dati-i voie sa fie, si haideti miercuri in ceainaria Carturesti la ziua de joaca pentru oameni mari, pregatiti sa fiti surpinsi de nimicuri, si pregatiti poate cu "nimicuri" pentru ceilalti - ce ziceti? acceptati provocarea ca luna decembrie 2009 sa fie MAGICA? o facem sa fie?
noi suntem GATA! si va asteptam!
cu mare mare drag...

0 comentarii: