BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

vineri, 4 decembrie 2009

despre lumina... (sau invitatie la concert)


Joi, 10 decembrie, ora 21.30, in Irish&Music Pub Cluj, in cea mai frumoasa luna a anului, cea mai luminoasa, cea mai vesela, cea mai plina de... bine :) va invitam sa va oferiti un cadou frumos: un concert pentru suflet, muzica despre viata, pentru viata si cantata cu viata.

Liviu Bocaniala este acum intr-o perioada in care se regaseste. Chiar el spune despre sine:

"Liviu-ul :) cel de acum invata din ce in ce mai mult si din ce in ce mai frumos despre structura interioara a oamenilor si a lucrurilor, despre dansul sentimentelor si al ideilor din spatiul lui "a fi". cateodata respira toate acestea sub forma deghizata a unui cantec..."

Asa ca joi, va invitam sa va lasati sufletul sa cante cu noi, sa va bucurati de cateva ore doar pentru voi (cu sau fara cei dragi :D) cateva ore in care va fi LUMINA si cantec...

Despre Liviu Bocaniala putem spune multe: scrie muzica de la 15 ani, tot atunci a inceput sa cante la chitara, si-a urmat visul de a canta, fiind influentat atat de mama sa cat si de bunicul sau, ambii fiind pasionati de muzica, astfel incat micul Liviu a descoperit muzica ca pe o a doua natura, a continuat sa cante atat in tara, cat si in numeroase concerte in strainatate, are in prezent 5 albume inregistrate...

Dar toate astea sunt doar felul in care Liviu a ajuns sa fie cine este acum.

Puteti vedea o parte din sufletul lui in inregistrarea de mai jos, dar pentru a-l cunoaste, si pentru a va putea regasi chiar si pe voi insiva in muzica, va asteptam joi, 10 decembrie ora 21.30 in Irish&Music Pub Cluj (str. Horea nr.5) - si va invitam sa veniti inainte, ca sa putem incepe chiar la 21.30!

0 comentarii: